Στούντιος Εγκαταστάσεις Τοποθεσία Επικοινωνία-&-Κρατήσεις Φωτογραφίες Links Αρχική

KARKISIA Ξενοδοχείο
Ορμος Αιγιάλης
840 08 Αμοργός
Ελλάς


Elias & Moschoula Symidala
Τηλ. 22850 731 80/81 η
732 25
Fax. 22850 731 82
Κινητό 693 652 91 27

English/Αγγλικά

Το ξενοδοχείο KARKISIA στην Αμοργό είναι εγκατεστημένο σέ ενα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον στη Αιγιάλη και απέχει μόλις 150 μ. από την μεγαλύτερη αμμώδη παραλία του νησιού.

Karkisia, ήταν μια απο τις πολλές ονομασίες της Αμοργού στην αρχαιότητα. Ετσι ονομάσαμε το νεόκτιστο ξενοδοχείο μας που με πολύ φροντίδα και μεράκι έχουμε ετοιμάσει για σας. Στο νησί του απέραντου γαλάζιου, δημιουργήσαμε 18 δωμάτια με σκοπό να σας φιλοξενήσουμε το διάστημα που επιθυμείτε, για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε απο την καθημερινότητα και να χαλαρώσετε, καθώς απολαμβάνετε τη Θέα του όρμου της Αιγιάλης.


Αμοργός ένα νησί με πανάρχαιο πολιτισμό που βρίσκεται στις Ανατολικές Κυκλάδες καταμεσίς του Αιγαίου. Το νησί του Απέραντου Γαλάζιου που ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες και που θα σας κατακτήσει με την παρθένα ορεινή φύση, με την υπέροχη και μπλέ θάλασσα, και τα γραφικά χωριά του οπου διατηρούνται ακόμη ζωντανές οι παραδόσεις και ο τρόπος ζωής.

Αξίζει να επισκευθείτε την ξακουστή Μονή της Παναγίας Χοζοβιώτισσας, κοντά στην Χώρα καθώς και την Βυζαντινή Μονή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου ΒΑ της Λαγκάδας πάνω στον Κρίκελο.

Αμοργός ξενοδοχεία - Αμοργός Καρκησία ξενοδοχείο - στούντιος - δώματια - διαμερίσματα - διακοπές στην Αμοργό